Webinarji in praktični seminarji

  • od

a) WEBINARJI

Tehnologi družbe Ideal Work bodo predstavili naše rešitve v treh ločenih Webinarjih (Modul Milano, Modul Venezia in Modul Capri ).

Storitev je brezplačna in poteka preko platforme zoom. Število sodelujočih je omejeno tako, da je omogočen pristen kontakt z predavateljem, ki bo na vsa vasa vprašanja odgovarjal. Webminar poteka v Angleškem jeziku. Da bi povečali kvaliteto naše storitve in interakcije, prosimo vse udeležence, da imajo kamero vklopljeno !

Modul Milano : MICROTOPPING, ARCHITOP, RASICO, CONCRETE OPTIK – moderne rešitve

12 Maj 2021 / od 10 do 11.30

Modul Venezia : LIXIO, LIXIO+, PUROMETALLO, ACID STAIN – klasične rešitve

19 Maj 2021 / od 10 do 11.30

Modul Capri: TISKAN BETON, PRANI KULIR BETON SASSOITALIA – zunanje rešitve

Datum bo javljen naknadno!

 

b) PRAKTIČNI SEMINARJI

Notranje in zunanje tankoslojne prevleke na bazi cementa : Microtopping, Architop, Lixio, Acid stain, Rasico, Purometallo – materiali, tehnologija in praktična izvedba – dvodnevni seminar

27 – 28 Maj 2021

24 – 25 Junij 2021

Za prijavo na seminarje izpolnite obrazec z datumi željenega ogleda oz. obiska in ga pošljite na naš e-naslov: renova412@siol.net. Za webinarje boste po mailu prejeli povabilo z linkom za povezavo. Za praktične seminarje pa prejmete po mailu vse potrebne informacije: cenike, program, navodila za pot, prenočišča…. Lahko tudi pokličete na 041 613 863. Ob naročilu naših materialov nudimo tudi virtualno tehnično pomoč.