MICROTOPPING ®
Microtopping ®
MICROTOPPING WALL TEXTURE
Microtopping Wall
NUVOLATO ARCHITOP ®
Nuvolato Architop ®
RASICO ®
Rasico ®
LIXIO ®
Lixio ®
LIXIO ® +
Lixio ® +
Pralni beton SASSOITALIA ®
Pralni beton Sassoitalia®
JEDKAN BETON
Jedkan beton
TISKAN BETON
Tiskan beton
STENCILTOP
Stenciltop
CONCRETE OPTIK
Concrete Optik
PURO METALO
Puro Metalo
TISKAN OMET
Tiskan omet
UMETNE SKALE
Umetne skale
Slider

Sassoitalia®

Pralni beton, kulir

PDF KATALOG

BArvNE KOMBINACIJE

Lepa in cenovno dostopna rešitev

SassoItalia® je naravni prani beton – kulir, slikovitim končnim izgledom. Gre za cenovno in tudi izvedbeno ugodno rešitev. S SassoItalia® lahko ustvarite poljubne geometrijske oblike, ter igro barv v kombinaciji z drugimi materiali, kot so marmor, opeka, rečni ali naravni kamen. Kreativni pristop naših posebej izšolanih izvajalcev bo poskrbel za unikatnost talne površine.

Zakaj izbrati pralni beton Sassoitalia®

Je edinstven izdelek

Z uporabo različnih kombinacij barv in peska lahko izvajalec ali naročnik določita končni izgled betona. Možno je uporabiti lokalni pesk ali enega tistih, ki jih ponuja Ideal Work. V našem programu je nekaj vrst peska različnih oblik in velikosti. Osnovna barva tal je določena s posebno mešanico, ojačano z vlakni, imenovano Color-mix. Na voljo je 5 osnovnih barv, z uporabo belega ali sivega cementa, pa dobimo še najmanj 10 novih barvnih odtenkov. S površinsko obdelavo v zaključni fazi, vplivamo na protizdrsnost in končni videz betonskih tal.

 

Zelo prilagodljiva rešitev

SassoItalia® potrebuje samo 3 cm debeli nanos. Zaradi te lastnosti je idealen za obnovo obstoječih talnih površin. V teh primerih zadošča nanos temeljnega premaza Ideal Bond, da se bo SassoItalia® oprijel temeljne betonske podlage. SassoItalia® je mogoče nanesti tudi na svež beton (“sveže na sveže”), zlasti če gre za majhne površine. Ne potrebuje dodatnega vzdrževanja in njegove osnovne lastnosti se s časom ne spreminjajo. Idealen je tudi za notranjo uporabo, ker ga je mogoče brusiti in polirati!

Primernen za vse podnebne razmere

Sassoitalia® prani beton oz. kulir je lahko obdelan s posebnimi zaščitnimi premazi, ki zavirajo prah, preprečujejo vdor vlage in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ter odpornost pred vremenskimi vplivi. Zaščitni premazi še dodatno ščitijo Sassoitalia® talne površine pred zmrzovalno-odtalitvenimi cikli. Ščitijo tudi pred slano vodo. Zaključne površinske obdelave se izvedejo na zelo preprost in hiter način.

Prednosti

Postopek izvedbe

1. Priprava površine
2. Uporaba cementnega veziva – Ideal Bond
3. Uporaba mešanice Sassoitalia®
4. Dodelava in glajenje površine
5. Uporaba površinskega deaktivatorja
6. Pranje površine
7. Uporaba zaščitnega premaza (priporočljivo)

 

Renova412 d.o.o. Tolmin
Trg M. Tita 8
5220 Tolmin
SLOVENIJA

tel:
+ 386 (0)5 38 11 840
mobitel:
+ 386 (0)41 613 863

© 2020 Renova 412 d.o.o.
Izdelava: Cobit