Skoči na vsebino
Microtopping
MICROTOPPING ®
Microtopping ®
Microtopping Wall Texture
MICROTOPPING WALL TEXTURE
Microtopping Wall
Nuvolato-architop
NUVOLATO ARCHITOP ®
Nuvolato Architop ®
Rasico
RASICO ®
Rasico ®
Lixio
LIXIO ®
Lixio ®
Lixio+
LIXIO ® +
Lixio ® +
Pavimento Sassoitalia
Pralni beton SASSOITALIA ®
Pralni beton Sassoitalia®
Pavimento Acidificato
JEDKAN BETON
Jedkan beton
Pavimento Stampato
TISKAN BETON
Tiskan beton
Pavimento Stenciltop
STENCILTOP
Stenciltop
Concrete Optik
CONCRETE OPTIK
Concrete Optik
Puro Metalo
PURO METALO
Puro Metalo
Muro Stampato
TISKAN OMET
Tiskan omet
Rocce Artificiali
UMETNE SKALE
Umetne skale

Tiskan omet

PDF KATALOG

Lepa in dostopna rešitev

Ideal Wall tiskan omet je rešitev, ki jo je Ideal Work® razvil zato, da bi ustvaril vrhunske dekorativne stenske površine po zelo dostopni ceni. Stene, stebri, plošče, stopnice, okrasne konstrukcije in druge površine dobijo bolj prefinjen, izviren in unikaten videz. Ideal Wall tiskan omet je sestavljen iz izbranih peskov, portlandskega cementa, anorganskih oksidov, ki so odporni proti UV-žarkom in posebnih dodatkov za izboljšanje izvedbe, stopnje hidroizolacije in oprijema.

Zakaj izbrati Ideal Wall tiskan omet

Hitra izvedba

Ko namestimo Ideal Wall tiskan omet in ta doseže ustrezno trdnost, s pomočjo posebnih gumijastih kalupov ustvarimo željeno specifično “teksturo”. Ta zavisi od oblike kalupa. Tekstura je lahko le površinska. Imitacije kamnov ali opek lahko naredimo z drugimi Ideal Work orodji. Na voljo je tudi nekaj kalupov, ki poustvarijo teksturo in konture kamna. V takem primeru se izdelava kamnite teksture zaključi šele naslednji dan. V 8-18 urah, odvisno od temperature ozračja, je s pomočjo Ideal Work profesionalnih orodij delo končano. Postopek nameščanja tiskanega ometa ponovimo na novih površinah. Ko v dnevu ali dveh zaključimo z izdelavo tekstur, pričnemo z barvanjem. Pri tem uporabimo RAINBOW COLORS, linijo Ideal Work profesionalnih barvil.

Omogoča oblikovanje po meri

Tradicionalne, zaobljene, prefinjene, starinske stene – z Ideal Wall tiskanim ometom poustvarite na zidovih vse te učinke. S tem postopkom lahko opremimo domove, javne ustanove, nakupovalna središča, pisarne ali proizvodne prostore. Od starodavne opeke do kamna, od vulkanske kamnine do skale in od lesa do ravne plošče. To so neomejene rešitve, ki jih je mogoče ustvariti s široko paleto Ideal Work® kalupov.

Zelo prilagodljiva rešitev

Tiskan omet lahko nanesemo neposredno na opečnate, betonske ali kamnite površine. Po ustrezni predpripravi podlage ga lahko nanesemo tudi na mavčne plošče, polistiren, les ali kovinske nosilce. Posebna formula omogoča večjo obdelovalnost, zaradi katere je nanos ometa hiter in enostaven. Postavljajo ga lahko tudi manj izkušeni izvajalci.

Prednosti

Postopek izvedbe

Priprava površine

1-2. Ideal Wall-Eco se lahko nanaša neposredno na betonske površine, opeke, kamnine in druge površine, kot so mavčne plošče, polistiren, les in kovinske površine.

Izdelava tiskanih ometov

3. Mešanje Ideal Wall eco z vodo.
4. Nanos Ideal Wall Eco malte v debelinah od 1 do 3 cm.
5. Ko je malta položena in delno veže, s pomočjo kalupov in profesionalne opreme Ideal Work vtisnemo željeno strukturo. Za odvajanje modelov se uporabi tekočina, ki se jo predhodno nanese na omet in modele.
6. Naslednji dan nadaljujte s čiščenjem in dodelavo teksture s pomočjo profesionalnih orodij.
7. Barvanje z »Colour rainbow« barvili.
8. Uporaba zaščitnega premaza Ideal Sealer Medium (za zunanjo uporabo) .

Renova412 d.o.o. Tolmin
Trg M. Tita 8
5220 Tolmin
SLOVENIJA

tel:
+ 386 (0)5 38 11 840
mobitel:
+ 386 (0)41 613 863

© 2020 Renova 412 d.o.o.
Izdelava: Cobit